POLITIKA ZASEBNOSTI

Namen politike zasebnosti je seznanitev obiskovalcev spletnih strani z nameni in podlago obdelave osebnih podatkov s strani podjetja Č. (Oysta s.p., Gozdarska ulica 12, 4260 Bled), v nadaljevanju ponudnik oz. podjetje.

S prijavo na e-novice podajate soglasje, da vam lahko na vaš posredovani elektronski naslov pošiljamo različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.

Ponudnik se zavezuje, da bo vaše podatke obdeloval v skladu z načeli varstva osebnih podatkov po veljavni zakonodaji o varstvu osebnih podatkov.

Osebni podatki, ki jih pridobimo od vas na podlagi vašega izrecnega soglasja (ime, priimek, email), so shranjeni v elektronski obliki na strežnikih podjetja, katerega orodja uporabljamo (Mailchimp). 

Ponudnik se zavezuje, da se vaši podatki uporabljajo izključno za namene informiranja o aktualni ponudbi in jih v nobenem primeru ne bo posredovalo tretjim osebam, razen v primerih, ko bi to zahteval pristojni državni organ.

Kot naročnik na prejemanje e-novic se lahko kadarkoli odjavite od prejemanja sporočil, in sicer s klikom na povezavo na dnu vsakega e-sporočila.

Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnih strani ponudnika se smatra da posameznik soglaša s spremembami in dopolnitvami.

 

Januar 2022